Bølgepapkasser

Forstærket synlighed med emballage med logo

En beslutning om emballage med logo forvandler det der før bare var kedelig indpakning, til at være en kreativ og flot del af jeres branding.

Med det rette design, tryk og materialevalg kan jeres emballage blive til en stærk medspiller i jeres branding og markedsføringsstrategi.

Hver gang i sender en pakke ud ad døren, har I faktisk mulighed for at bruge denne som et kommunikationsmiddel mellem jer og kunden.

Få bredere eksponering

E-handlen er eksploderet efter en lang periode med nedlukning i samfundet, og der er fortsat spået store vækstmuligheder for de virksomheder der klarer sig godt i konkurrencen om at være synlige og imødekomme forbrugernes efterspørgsel.

Når I vælger at få emballage med logo får i dermed også en bred eksponering, da en pakke skifter hænder mange gange fra virksomhed til modtager.

Selv efter pakken har været i hænderne på forbrugeren vil denne ofte blive sendt videre og genbrugt til andre formål, især hvis det er en papkasse eller æske i høj kvalitet, og dermed eksponeres jeres logo yderligere.

Lad os hjælpe dig med at skabe unik emballage

Vi har mange års erfaring med branding og produktion af unik emballage. Hos os ligger der ingen standardvarer på lager, da vi behandler alle ordre individuelt, og samarbejder 100% med hver enkelt kunde om at skabe den perfekte løsning til formålet.

Har du et flot logo, samt et spændende design, så skal det jo også tage sig godt ud på den helt rette æske.

Korrekt emballage stiller krav til flere ting bl.a.:

  • Kvalitet
  • Holdbarhed
  • Bæredygtighed
  • Forbrugeroplevelse
  • Indtryk hos kunden
  • Størrelse

Genkendelighed skaber tillid

Den oprindelige ide med et logo er faktisk, at en kunde hurtigt kan genkende et produkt der kommer fra din virksomhed.

Undersøgelser har vist at genkendelighed skaber tillid, og kunder foretrækker at handle hos virksomheder de har tillid til.

Hver gang en kunde identificerer jeres produkt ud fra jeres logo, en bestemt farve, en reklame eller et slogan, så vokser tilliden en smule.

Derfor er en rød tråd i markedsføringen netop så vigtig, og derfor kan I bruge emballage med logo til at understøtte denne røde tråd.

Vores bølgepapkasser er naturligvis også genanvendelig emballage

Vi ser frem til at arbejde sammen med dig, og skabe den helt rigtige løsning til lige netop dit produkt. Kontakt os for en uforpligtende snak vedr. kvalitet, design og pris.

Kontakt Os