Æsker i hård pap

Luxus æsker der støtter din branding af produktet. Æsker i spændende materialer og finish.

Æsker til ethvert behov

Hos Zealand Packaging tilpasser vi opgaven efter dine behov, og du kan derfor få æsker der passer til dit produkt, uanset hvad du sælger.

Vi ved hvor vigtig den rigtige indpakning er, og vi står klar til at hjælpe dig med at præsentere dit produkt på bedste vis.

Dit valg af indpakning er med til at skabe salg

Indpakning er ikke bare en praktisk ting. I dag hører æsken på produktet med til hele oplevelsen af at købe et produkt.

Hvilken type æske, og hvilket design der er bedst egnet, kan variere alt efter om du har fokus på salg i detailhandlen, til e-handel eller B2B.

Vi er her for at hjælpe dig med at skabe den helt rigtige æske, så dine produkter fremstår professionelle, flotte, interessante og værdifulde for din målgruppe.

Forbrugere vælger på halvandet sekund

En kunde der står foran en hylde med varer, bruger ca. halvandet sekund på at beslutte sig for, hvilken vare der ryger i kurven.

Det gælder også de forbrugere, der allerede hjemmefra har en indkøbsliste. Denne består nemlig oftest af generiske beskrivelser som f.eks. Håndsæbe, juice, brød osv.

Det endelige valg vedr. det specifikke mærke træffes først når forbrugeren står i butikken, hvilket kan være alt lige fra en kraftig farve eller skrifttypen, til billedet på pakken, der får kunden til at putte netop dit produkt ned i kurven.

Æsker med flot finish kan skabe et godt førstehåndsindtryk

Når en kunde køber din vare på nettet, så vil kundens første fysiske møde med din butik, sandsynligvis være når han eller hun står med det indpakkede produkt i hånden.

Du har nok allerede hørt om fænomenet unboxing, hvor videoer med oplevelsen af at pakke noget ud bliver streamet på SOME og andre digitale platforme.

Disse videoer har i de fleste tilfælde mange tusinde visninger, og det siger lidt om, hvor stor vægt forbrugeren ligger på selve unboxing-oplevelsen, samt hvor vigtigt det er, at du vælger den rigtige indpakning til dit produkt.

Videoerne er både lavet af influencers med mange følgere, men også af helt almindelige forbrugere til andre almindelige forbrugere.

Selvom lige netop din målgruppe ikke deler deres “unboxing-oplevelse” på nettet, så er det alligevel din mulighed for at skabe indtryk, og give kunden en unik oplevelse der får ham eller hende til anbefale dine produkter, og selv vende tilbage igen.

Den gode indpakning skaber tillid

Udover at give kunden en helt unik oplevelse, så vil den gode indpakning også være med til at skabe tillid til din virksomhed.

Har du selv prøvet at modtage et produkt, i en æske der allerede var revet lidt itu, havde bøjede hjørner, eller generelt bare så lidt halv-kedelig ud?

Hvis svaret er ja, så ved du også, at det skal du for alt i verden undgå at udsætte dine egne kunder for.

Stor erfaring med æsker med flot finish

Vi har mange års erfaring i at hjælpe vores kunder med at skabe, designe og producere de helt rigtige æsker til produkter.

Design og produktion af den rigtige æske handler bl.a. om:

  • Valg af materiale.
  • Farver.
  • Hvordan æsken åbnes.
  • Hvordan den føles.
  • At den er nem at håndtere, både for jer og for kunden.


I det hele taget skal æsker passe til både jeres behov og imødekomme kundens forventninger.

Derfor er det vores erfaring at æsker skal udvikles i et samarbejde.

Du ved hvad du har brug for. Vi ved hvad der virker, hvad der er det mest økonomiske, og hvordan vi får leveret dine æsker til tiden.

Vi ser frem til at arbejde sammen med dig, og skabe den helt rigtige løsning til lige netop dit produkt. Kontakt os for en uforpligtende snak vedr. kvalitet, design og pris.

Kontakt Os